Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet kikapcsolni ezt...

Hogyan lehet kikapcsolni ezt a star wars-os izét a googlén?

Figyelt kérdés
A gmailbe belépve fekete a háttér a youtubon meg a hangszabályzónak lézerkard hangja van elég idegesítő.Kilehet ez valahol kapcsolni?

2015. dec. 20. 14:27
1 2
 11/18 anonim válasza:
én is köszönöm, iszonyat idegesítő, amúgy a filmet is utálom, a színváltás még nem zavarna de ez a "lézerhang" megőrjít:D
2015. dec. 23. 16:34
 12/18 anonim válasza:

Nagyon de nagyon kösziiii már agyfaszt kaptam ettől a szartól és azt hitttem így marasd örökre!!

Köszönöm!

2016. jan. 3. 12:41
 13/18 anonim válasza:
Én is beállok a hálálkodók sorába :D Jesszus, azt hittem örökre megmarad a Star Wars élmény :D Köszi a megoldást!!!
2016. jan. 6. 10:22
 14/18 davoo123 válasza:
ezer köszi már teljesen kikészültem a lézerkard hangjától a hangerőállításnál ott youtube-on!!!! ezer hála!
2016. jan. 10. 19:25
 15/18 anonim válasza:
Engem is felidegesített már. Akkor amig a premier volt addig elment, de nem tudom mért nem vették le hamarabb. Mindegy, köszi hogy felvetetted a kérdést, és hogy segítettél ezáltal! :D
2016. jan. 11. 08:25
 16/18 ASUS X552EP válasza:
Én is nagyon ksözönöm :D rettentően idegesítő ez a szar xd
2016. jan. 13. 13:54
 17/18 Emgie válasza:
szintén köszönet, nem tudom a google hogy képzelte, hogy ilyen giccses szarral olt minket!!!
2016. jan. 23. 07:21
 18/18 Rajhóczki Péter válasza:
Köszönöm a linket.Azt hittem örökre ilyen marad,és már örökre bekattanok :D
2016. jan. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!