Hogyan lehet kikapcsolni ezt a star wars-os izét a googlén?
Figyelt kérdés
A gmailbe belépve fekete a háttér a youtubon meg a hangszabályzónak lézerkard hangja van elég idegesítő.Kilehet ez valahol kapcsolni?2015. dec. 20. 14:27
1/18 anonim válasza:
Én nem látok ilyen. Használd a google.hu-t!
2/18 A kérdező kommentje:
a googleval nincs gond, csak ha a gmailbe belépve akkor jön elő
2015. dec. 20. 14:30
3/18 A kérdező kommentje:
mer asszem szombaton volt hogy lehetett választani hogy melyik oldalra állnál be én meg a sötét oldalt válaszottam azóta ilyen szar
2015. dec. 20. 14:31
4/18 A kérdező kommentje:
pld itt egy youtube videó
https://www.youtube.com/watch?v=74VayBUx798
felül mikor tölt ott a piros lézerkard a töltés, a hangeröszabályzó meg lézerkard hangú
2015. dec. 20. 14:36
5/18 A kérdező kommentje:
2015. dec. 20. 14:40
6/18 anonim válasza:
7/18 A kérdező kommentje:
igen én is használok, az adblock plus-t
2015. dec. 20. 14:43
8/18 soltichan válasza:
Kedves Kérdező!
Nagyon köszi a linket!!!!!!
Február 1.ig nem bírtam volna ki. Már most az öngyilkosság határán voltam ettől az alkalmazástól.
9/18 anonim válasza:
Én is köszönöm a linket kedves kérdező. Már így is agybajt kaptam tőle, főleg ha még február 1-jéig néztem volna...
10/18 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen
2015. dec. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!