Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok seedelni...

Farkeszhun kérdése:

Miért nem tudok seedelni Utorrenten?

Figyelt kérdés
Amikor letöltök egy torrentet és seedbe állok akkor nem kezdi el a seedelést zöld sávba írja,hogy seedelés de nem csinál semmit.
2015. dec. 19. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
seedel az.
2015. dec. 19. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Nehéz a felfogásod? Az a baj,hogy nem seedel okos gyerek!
2015. dec. 19. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:

"zöld sávba írja,hogy seedelés.."

magyarul seedel, csak épp nem töltesz fel, te idióta.

2015. dec. 20. 00:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Erre én is rájöttem....,de mi lehet a baja az itt a kérdés?
2015. dec. 20. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
sok seeder, lassú feltöltési sebesség. Zárt trackkereknél (pl. Ncore) többen maradnak bent seedelni, emiatt, ha kevés letöltő van, lehet rád nincs szükség. Publikus trackkereknél kevesebb seeder van, mivel nem kötelező a seed, de ha kevés leecher van, akkor ott se biztos, hogy töltenek tőled.
2015. dec. 20. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezzel az a baj,hogy pont seedelnem kéne mert az arányom nem a legjobb így aztán nem tudom mi tévő legyek.
2015. dec. 20. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
az egyetlen amit tudsz, hogy nonstop menjen a torrent kliens és persze a gép, így az idő haladtával minél többen fognak tőled tölteni. Am nem tudom melyiken vagy fent, de pl az ncorenál nem az arány a lényeg, olvass utána.
2015. dec. 20. 15:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Ubiten és Ztrackeren és ezen a kettőn nagyon is számít az arány. Ncorera nincs meghívom. :(
2015. dec. 20. 17:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem is az a baj,hogy nincs szükség rám szerintem hanem nálam van valami probléma. Mert a zöld seed sáv átvált pirosra és ennyi mást nem csinál... Ennek mi lehet az oka?
2015. dec. 22. 12:20
 10/10 anonim válasza:

Akkor szokott piros lenni ,ha a többi aktív,de te passzív vagy...

Menjen a gép folyamatba,talán lesz vki aki tőled szedi..

Ált.egy ideig kell csak seedelni utána nem gond..

Van ahol 3 nap,van ahol 1hét,de van ahol az arány legyen 50% amit visszateszel és akkor jó/változó mindenhol/

Sőt van ahol hétvégén free van,így lehet arányt javítani..

2016. jan. 7. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!