Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ne tudok seedelni az...

Stev3n kérdése:

Miért ne tudok seedelni az ncorerra?

Figyelt kérdés

Valamiért nem seedeli vissza a cuccokat az ncorra, legyen az film, játék akármi.

Más oldalról viszont azonnal seedel ha befezte a letöltést.

Azureus-t használok. A a seedel de máshonnan gyorsabban töltenek mint tőlem ok nem kell, mert nem így van.

Mindent hagytam futni és ma jött hogy ha 30nap alatt nem töltöm vissza őket ban. Pedig futnak most is

2015. dec. 1. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ilyen szabály és üzenet nincs nCore-on. Időben VAGY arányban kell visszatöltened, vagyis adatforgalmazás nélkül is teljesül a szabály.

Nézd meg az Aktivitás oldalt, mit ír a torrentekre. Nézd meg a kliens mit csinál, a várósorban lévő "várakozik" állapotú torrentet te nem seedeled, az szünetelve vár egy szabad szálra. Ilyenkor meg kell emelni a beállításokban a futtatható torrentek számát.

2015. dec. 1. 17:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Minden aktív, letöltés után sose állítottam le egyet se, de mégse töltött vissza egyiknél se egy megát se.

Most ez van kint

Kedves xy! Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget 8. hónapja. (A letöltött torrentekre vonatkozó kötelezettségeid itt látod.)

Kedves St3vEn! Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget 8. hónapja. (A letöltött torrentekre vonatkozó kötelezettségeid itt látod.)

Amennyiben a következő hónapban sem teljesíted a visszaosztási kötelezettségedet, úgy a letöltési jogod végleg megvonjuk.

2015. dec. 1. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Aktivitás menü mit ír? Felsorolja hogy melyik torrenteket kell és meddig visszatöltened (arány, idő). Ezt összevetheted azzal, hogy mit ír a torrentkliens.
2015. dec. 1. 17:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez az hogy nem...

Az általad letöltött anyagokat a szabályoknak megfelelően visszaosztottad, a listád ennek köszönhetően üres.

2015. dec. 1. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:

A 8 vagy nyolcadik hónap említése az érdekes, azért ha valamit több mint fél évig nem osztasz vissza azt észre kellett volna venni (az oldalon).

Bár ha az Aktivitás menü csak időszakra vonatkozik és automatikusan törli a listát minden hónapban, akkor lehet belecsúsztál egy rangon felüli hit'n'run-ba amit azóta is hurcolsz.

Ez annyira egyedi eset, hogy egy moderátor/helpdesk lehet többet tudna segíteni, ha használod az oldal saját belső információs csatornáit.

2015. dec. 1. 17:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Közbe nézegettem, és a vuze olyat csinál hogy a letöltött dolgokat szünetelteti. Engedélyeztem hogy minden letöltött filet osszon vissza, most szépen felment a pingem, akkor most aktívak lettek. De a fura hogy van néhány iso amit viszont seedelt, elképesztő jelenség.

Köszönöm a segítséget!

2015. dec. 1. 17:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha a status online az akkor jó elvileg ha jól tudom?
2015. dec. 1. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, és az oldalon "seed"-ként van írva. A "stopped" lehet problémás, ha a 30 perces trackerfrissítésen túl is azt írja.
2015. dec. 1. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Van olyan ami seedként van de a legtöbb stoped. De nem tudom miért hisz ugyanúgy és ugyanonnan van töltve semmit se állítottam külön rajtuk
2015. dec. 1. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:

A kliensekben van egy alapbeállítás, hogy hány torrent fusson egy időben. Ha sokat töltesz és eléred a limitet, akkor a többit a program megállítja és addig nem indítja el amíg egy másik meg nem állítasz. Ezeket az oldal nem fogja seedként látni, mert nem is kapcsolódsz a trackerre.

Amikor nyomsz egy kényszerített vagy erőltetett seedet a programban, akkor ideiglenesen a limitet eltörli és akkor seedeli az összeset. Ezt kellene megnézned, hogy a beállításokban enged-e sokat letölteni-feltölteni-futni egyszerre.

2015. dec. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!