Hogy szűrik ki az oldalak a botokat?
Pl. Facebook . Készítettem egy jelszó próbálgatót . Gondoltam , hogy ha mindig cserélgetem az proxykat amit a programom használ akkor a facebook mindig meg fogja engedni azt a bizonyos 20 próbálkozást. De nem így történt pedig letiltottam a javasciptet,sütiket mindent. Egy fizikai másik gépről ugyanolyan böndészővel amit a programom használ(ie11) annál megengedi.
A választ előre is köszönöm
Browser fingerprinting: amikor a böngésző kommunikál egy weboldallal egy csomó adatot küld el a szervernek: a böngésző, az operációs rendszer típusát; a használt beépülők, betűtípusok listáját; a használt nyelvet és időzónát; a képernyő és böngésző felbontását és színmélységét; stb...
Mindezeket hozzárendeli ahhoz, hogy a Pistike nevű felhasználó már többedszer próbál már bejelentkezni.
Kösz. Igen értem van ez a oldal [link]
megmutatja mit lát belőled . Ha kikapcsolom a javascriptet és proxykkal megyek fel gyakorlatilag csak a böngészőm verziószámát tudják lementeni . Lehet , hogy épp az nekik a gyanus , hogy ennyire elrejtem magam ... hisz egy normál felhasználónak van javasciptje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!