1/6 anonim válasza:
meztelen barátnő, pedofil tartalom (múltkor volt egy kérdés, hogy valaki többedjére tett fel ilyet), kompromittáló képek......ilyen feltöltőket megzsarolják, hogy fizessenek :D
vagy az oldal reklám értékéből? kitudja...
am képfeltöltésen elég sok olyan kép van amivel vissza lehet élni...eddig a legdurvább ami volt, egy szerver elérés ami élt...tehát egy játék szerverhez hozzá lehetett férni...
én már mentettem le orvosi és bírósági papírok képét is...pont annak okán, hogy legyen példám megmutatni majd kik miket töltenek fel...és tesznek publikussá!!!
22F
2/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de pl a zsarolás az törvénytelen, elég könnyen visszaüthet. (persze ha valaki zsarolás céljából rak fel egy képet, az nem fog egyből feljelentetni... :)
2015. dec. 14. 15:11
4/6 A kérdező kommentje:
Általában nem tartom teljesen ostobának, de ezt most benyeltem mint kacsa a nokedlik. Szép volt. :D
2015. dec. 15. 13:26
5/6 anonim válasza:
na megint találtam egy idiótát aki nem tudja mi az a publikus kép :)
publikussá tett pár érzékeny adatot...
22F
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!