UTorrent letöltési hiba?
Figyelt kérdés
Elindítok akármilyen letöltést, csatlakozik a peerekhez, majd elindul, megy 1-2 mp-g, majd teljesen megáll, és csak akkor indul el rendesen és szedi le, ha másodszorra indítom el. Ez a jelenség ma kezdődött csak. Mitől lehet, és hogy lehetne orvosolni?2015. dec. 17. 23:25
1/5 anonim válasza:
Attól van, hogy az utorrent az utóbbi pár évben átváltozott egy rakás ****rá. Bloatware, instabil, elsődleges célja a reklámozás, nem a letöltéseid, és a többi. Tegyél magadnak egy szívességet, és szabadulj meg tőle.
2/5 anonim válasza:
"hogy lehetne orvosolni?"
Mondjuk úgy, hogy nem frissíted a utorrentet soha, visszaállsz a 2.0.4-es verzióra, és örülsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem telepítettem új verziót, ki is van kapcsolva a frissítés és a buildszám sem változott. A legelső 3.4.5 buildet használom, reklámok kilőve, semmi szemét nem települt mellé, és mióta felraktam azóta stabil. Tegnap viszont elkezdte azt a hülyeségét valamiért, és örülnék ha meg lehetne csinálni valahogy, mert nem szeretnék sem más klienst, sem régebbi uTorrentet használni, hiszen eddig ez is tökéletes volt.
2015. dec. 18. 07:13
4/5 anonim válasza:
Egy torrent kliens számomra azt jelenti, hogy letölti a kívánt tartalmat és utána visszatölti. Ehhez nem kell semmi beépített fasság, reklám, bitcoin miner, egyéb szarok.
Érdemes lenne másik klienst használni, ott van pl. az open source Deluge.
5/5 A kérdező kommentje:
"reklámok kilőve, semmi szemét nem települt mellé"
Nem kell másik kliens, uTorrent a legjobb, nekem még sosem volt mellette semmi szemét, sem bányász cucc se semmi!
2015. dec. 18. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!