Mi okozza ezt? Letöltési hiba.
Figyelt kérdés
Amikor letöltök valamit, sokszor találkozok azzal a jelenséggel, hogy a letöltésem kb a felénél tart, és hupsz, máris azt jelzi, hogy kész. Ilyenkor aztán hiányos lesz, nincs meg a film második fele, vagy a program egy része, így aztán telepíteni sem tudom. Mi lehet ennek az oka? A netkapcsolatra gyanakodtam, de akkor hálózati hibát ír ki, nemde?2014. okt. 26. 18:26
2/5 A kérdező kommentje:
xD És azon kívül?
2014. okt. 26. 18:45
3/5 anonim válasza:
Mivel töltessz le? A windows downloader szokott érdekes dolgokat csinálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég sok progival szoktam próbálkozni, néha online letöltős vackokkal is, de úgy vettem észre, hogy ehhez nem sok köze van, mert mindegyiknél előfordul.
2014. okt. 26. 19:21
5/5 anonim válasza:
Firefoxra tedd fel a Down Them All-t. A beépített letöltőjével hajlamos leszakadni a nagy fájl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!