Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell úgy letöltenni a...

Hogy kell úgy letöltenni a mozgó képeket, amikor beállitom háttérképnek, akor is mozogjon? Linket is leeht küldeni

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 14:38
 1/9 Tengor ***** válasza:
Minek a háttereként állítod be?
2015. dec. 10. 15:04
 2/9 Lajos54 ***** válasza:

Na ez az! Te, kedves kérdező, biztosan tudod, de mi csak nézünk...

Ha mondjuk a számítógépeden asztal-háttérképnek akarnád, az sem mindegy milyen operációs rendszered van.

2015. dec. 10. 15:22
 3/9 A kérdező kommentje:
laptopon google,windows 10
2015. dec. 10. 18:18
 4/9 Lajos54 ***** válasza:

Windows XP-n működik, 7-en nem próbáltam, de úgy tudom, ott nem. 8.1-en NEM működik. Illetve csak egy külön segédprogrammal, ami már nem az igazi...

A 10-esen még szintén nem próbáltam ki, de el tudom képzelni, hogy ott sem fog mozogni.

Viszont egyszerűen ki lehet próbálni: tölts le egyet innét, tedd be háttérképnek. Ha mozog, akkor jó, ha nem, akkor nem a letöltéssel van a gond. Ezért volt jobb az XP :)

[link]

2015. dec. 10. 23:54
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi,de így sem működik
2015. dec. 11. 11:08
 6/9 Lajos54 ***** válasza:

Persze, hogy nem! Írtam is, hogy Win 10-en valószínűleg nem működik, mint ahogy a 8-on sem.

Speciális programmal megoldható ugyan, de alapból nem működik.

Ajánlom a Google használatát:

[link]

2015. dec. 11. 12:59
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi már működik.Esetleg tudsz facebbok boritóképnek is ?
2015. dec. 11. 20:16
 8/9 Lajos54 ***** válasza:

Abban sem vagyok egészen biztos, hogy a facebook elfogadná. Igaz, nem olyan régóta, már megjeleníti az animált gifeket a hozzászólásokban, de hogy borítóképnek elfogadná-e? Kipróbálni nem akarom, mert nem változtatom meg a borítóképemet.

De az biztos, hogy régebben (nem olyan nagyon régen) hiába töltöttél fel a facéra animált gifet, azt automatikusan átkonvertálta jpg-re, innéttől kezdve értelemszerűen nem mozgott, hiszen csak az első képkocka jelent meg.

De te kipróbálhatod, hogy már elfogadja-e...

2015. dec. 11. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:
véletlen kettöt raktam be,havazés és eső és nem lehet eltöntetni
2015. dec. 12. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.