A falunkba ilyen internet van, esetleg van rá esély hogy az is rácsatlakozzon aki nem fizet érte?
Figyelt kérdés
nekem be van kötve a net, wifin jön szoval fel van rakva egy antenna (jelfogo) és a gépembe van 1 wifi kártya amibe megy 1 kábel az antennábol.szoval az a lényeg hogy ha közelebb megyek az épülethez ami sugározza a wifit (történetesen 1 templom) akkor a laptopommal be tudom fogni a netet, és rá is kapcsolodik, csak azt irja ki hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott... de jelszot nem kér vagy ilyesmit, szoval rá tud akárki 1 kis trükkel kapcsolodni és netezni??2010. márc. 22. 19:25
1/10 anonim válasza:
Ha a laptopodon átírod a MAC címet a géped wifijének a címére, akkor működhet a dolog. De valószinűleg csak akkor, ha a géped ilyenkor ki van kapcsolva.
2/10 A kérdező kommentje:
és hogyan kell átirni?
2010. márc. 22. 19:52
3/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
igazábol nem, én ukrajnában lakok, és nálunk az ilyen internet az elterjedt, szoval ha a gépem is be van kapcsolva, akkor nem lehet használni máshonnan?
2010. márc. 22. 20:55
6/10 anonim válasza:
Ütközések lesznek. Én próbálkoztam ezzel igaz más volt a felelállás de 2 gépen használtam ugyan azt a mac-et. A net müködött, csak az msnnel nem tudtunk egyszerre mind2-en bent lenni.
7/10 anonim válasza:
Haza kell egy rooter, abba bemásolni az otthoni géped MAC címét, és a rooterre csatlakoztathatsz azután minimum 255 számítógépet és mindegyiken fog menni az internet.
8/10 anonim válasza:
Ha a MAC címet átírod az otthoni gépedére akkor felléphet ütközés, viszont ha az a gép ki van kapcsolva, akkor nem lehet ilyen gond. Amúgy nem lehet hogy nincs DHCP beállítva, hanem kézzel kéne megadni az ip címedet?
9/10 anonim válasza:
MAC-cim atirasa illegalis, egyebkent meg nem nehez, program se kell hozza, driver settingsben meg van. Bar Intel kartyaknal azt hiszem, nem ilyen egyszeru, Broadcomot atirni viszont nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!