Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A falunkba ilyen internet...

A falunkba ilyen internet van, esetleg van rá esély hogy az is rácsatlakozzon aki nem fizet érte?

Figyelt kérdés
nekem be van kötve a net, wifin jön szoval fel van rakva egy antenna (jelfogo) és a gépembe van 1 wifi kártya amibe megy 1 kábel az antennábol.szoval az a lényeg hogy ha közelebb megyek az épülethez ami sugározza a wifit (történetesen 1 templom) akkor a laptopommal be tudom fogni a netet, és rá is kapcsolodik, csak azt irja ki hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott... de jelszot nem kér vagy ilyesmit, szoval rá tud akárki 1 kis trükkel kapcsolodni és netezni??
2010. márc. 22. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a laptopodon átírod a MAC címet a géped wifijének a címére, akkor működhet a dolog. De valószinűleg csak akkor, ha a géped ilyenkor ki van kapcsolva.
2010. márc. 22. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:
és hogyan kell átirni?
2010. márc. 22. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezzel a programmal megváltoztathatod

[link]

és itt van egy kis segítség hogy hogyan használd:

[link]

2010. márc. 22. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak nem Dunaweb? :)
2010. márc. 22. 20:41
 5/10 A kérdező kommentje:
igazábol nem, én ukrajnában lakok, és nálunk az ilyen internet az elterjedt, szoval ha a gépem is be van kapcsolva, akkor nem lehet használni máshonnan?
2010. márc. 22. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ütközések lesznek. Én próbálkoztam ezzel igaz más volt a felelállás de 2 gépen használtam ugyan azt a mac-et. A net müködött, csak az msnnel nem tudtunk egyszerre mind2-en bent lenni.
2010. márc. 22. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Haza kell egy rooter, abba bemásolni az otthoni géped MAC címét, és a rooterre csatlakoztathatsz azután minimum 255 számítógépet és mindegyiken fog menni az internet.
2010. márc. 24. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a MAC címet átírod az otthoni gépedére akkor felléphet ütközés, viszont ha az a gép ki van kapcsolva, akkor nem lehet ilyen gond. Amúgy nem lehet hogy nincs DHCP beállítva, hanem kézzel kéne megadni az ip címedet?
2010. márc. 24. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
MAC-cim atirasa illegalis, egyebkent meg nem nehez, program se kell hozza, driver settingsben meg van. Bar Intel kartyaknal azt hiszem, nem ilyen egyszeru, Broadcomot atirni viszont nem rossz.
2010. márc. 24. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Baromság, nem illegális.
2010. márc. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!