Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudnék csinálni ezzel? "A...

Mit tudnék csinálni ezzel? "A kért videó csak flash playerben tekinthető meg"?

Figyelt kérdés

Szerettem volna megnézni a Higurashi no naku koro kai-t ami a 2.évad.

Azonban ez a szöveg fogadott: "A kért videó csak flashplayerben tekinthető meg". Mit csináljak vele? Hogy tudnám megnézni?

Máshol viszont nem bírom, mert csak ezen a helyen van lefordítva.

2015. dec. 9. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Töltsd le a Flash playert. Mert az nincs alapból a gépeden.

Hogyha ennyire fontos , akkor keresd meg googleban és töltsd le.

De én a helyedben nem néznék meg filmsorozat részeket vagy bármit ilyeneket ismeretlen oldalakon.

2015. dec. 9. 20:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából telefonon szokta ezt kiírni, nem a gépen.
2015. dec. 9. 21:32
 3/7 D-Mano válasza:
Hát, én úgy oldottam meg ezt a problémámat, hogy letöltöttem a Firefox böngészőt, ami, ha ilyen videókat talál, akkor felajánlja, hogy valamelyik a mobilodra már telepített videólejátszóval próbáld lejátszani azt. És megfelelő program erre a VLC player. Remélem, a mobilod is kompatibilis ezekkel a programokkal.
2015. dec. 10. 07:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! ^^
2015. dec. 10. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakori probléma, de eddig mindig találtam olyan feltöltőt, akinek a videóihoz nem kell.
2015. dec. 10. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem találtam :/
2015. dec. 10. 14:30
 7/7 anonim válasza:

1.lépés:

Nyisd meg a linket:

[link]

2. lépés

Az első téglalapba másold be a megnézni (letölteni) kívánt videó linkjét.

3. lépés

A második téglalapra kattints rá [Letöltés], várj 2-3 másodpercet aztán amint lehet még egyszer katt rá a "Letöltés"-re. (A videó ezután szépen letöltődik.)

4. lépés

Szükséged van egy olyan videólejátszóra ami biztos lejátssza a vidit, nekem pl. a VLC vagy a MX Player tökéletesen viszi.

5. lépés

Ezután már csak meg kell nyitnod a vidit, amit letöltés után valószínűleg egyből meg is tudsz nyitni (99%), de ha véletlen mégsem, akkor csak meg kell keresned azt a mappát ahová lementette, nekem pl. a MyFavorite mappába menti.

6. lépés

Óvatosan borulj hátra és indítsd el azt a bizonyos animét. ^^

Jó szórakozást! :D

Üdv: 1 Roli

2016. júl. 31. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!