Miért ennyire menő a vlogolás?
Figyelt kérdés
néztem pár videót és Magyarországon egyre népszerűbb.. tök átlagos sztorikat mesélnek magukról az emberek,kifiguráznak mások a videókban,értelmi fogyatékos emberekről raknak fel részleteket,hogy aztán lehessen rajtuk jókat röhögni,szerintem ez szánalmas dolog. mert az,hogy kifigurázzák a mai fiatalokat még érthető,bár ezen változtatni nem lehet. de hogy olyan embereken vigyorognak meg égetnek le akik meg se tudják magukat védeni. és még elismerik őket hihetetlen. mintha sokat tennének ezzel a társadalomnak. hol ott csak így akarják elkerülni a való életet,azzal,hogy folyton mások hibáit hozzák elő a sajátjaikkal szemben.2015. dec. 7. 10:58
1/3 anonim válasza:
Úgy működik, mint az összes netes mánia. Valaki ezt népszerűvé tette, azóta pedig egymást próbálják túllicitálni. Aztán majd lecseng, és jön a következő dolog.
2/3 anonim válasza:
Ez is csak egy eszköze annak, hogy az ember meg tudja mutatni magát másoknak, vagy kifejezze magát sokak előtt, illetve hogy mások kiéljék a kíváncsiságukat, hogy belelássanak mások életébe, gondolataiba. Szóval csak egy eszköz nagyon régi emberi igények kielégítésére. Megkockáztatom, hogy ösztönös igényről van szó, ami a társas lét velejárója. Aztán van, akiben erősebb a szégyenérzet, társadalmi korlátok, önkontroll, és van akiben felülkerekedik az ősi vágy. Az már szinte mellékes, hogy mit mutat magából, a lényeg a figyelem felkeltése, magunkra irányítása. :)
3/3 anonim válasza:
Jó, látom, majdnem fél éves a kérdés, de azért én is szeretnék válaszolni, hátha valaki kíváncsi rám...
Nem csak olyan fajta vlog van, amiről te írsz. Ha valaki ilyen videókat készít, az tényleg gáz. Meg az olyanokat sem szeretem, ha valaki az életét mutatja be, minden pillanatot megörökítve. Én az olyanokat nézem, akik érdekes dolgokról vlogolnak. Ilyen például CsChannel és Dezső Bence, akik mindig keresnek valamilyen érdekes témát, és arról beszélnek. Vagy Unfield, aki vicces videókat készít, meg Szirmai, aki "filmkritikus".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!