Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csinál a vatera, hogy ha...

Mit csinál a vatera, hogy ha nem fizetem be a járulékot nekik?

Figyelt kérdés

Már küldték az e-mail ,hogy ha 7 napon belül nem fizetem be akkor ez lesz:

Ha ezt követően - további 7 naptári napon belül - sem sikerül rendeznie lejárt számláját, akkor a Vatera piacterén érvényes Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) alapján - melyet Ön a regisztrációval és a piactér használatával elfogadott - fennálló kötelezettsége követeléskezelő partnerünkhöz kerül behajtásra. Tájékoztatjuk, hogy követelésbehajtó partnerünk adminisztrációs díjat, számít fel, így ebben az esetben jelentősen megnövelt összeget kell befizetnie részükre. Adminisztrációs díj a behajtási eljárás megindításáról szóló e-mail értesítéskor 1300Ft+ÁFA; a jogi eljárás előtti postai levélben történő felszólításkor további 2900Ft+ÁFA, összesen 4200Ft+ÁFA. Az említett díjakat követelésbehajtó partnerünk állapítja meg, így ezekre az összegekre nincs ráhatásunk.

Csak simán több tiltanak vateráról és kész pont?

Vagy esetleg behajtókkal jönnek később?

2015. dec. 6. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

"a jogi eljárás előtti postai levélben történő felszólításkor..."

Ne legyél már ilyen sötét.

2015. dec. 6. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a szöveget még én is megértettem, ki fogják rugdosni belőled.
2015. dec. 6. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Fizetni fogsz, mint a katonatiszt. Először a díjat, aztán a késedelmi díjat, aztán a büntetést, aztán a perköltséget.
2015. dec. 7. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Kihajtják belőled, 100ft -ból csinálnak 10.000-et aztán ne lepődj meg ha a végén a házadat is elveszik! Nem véletlenül kerülöm őket!
2016. jan. 6. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!