Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-home internet bekötésnél...

T-home internet bekötésnél díj fizetés? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, ha még életemben nem volt kapcsolatom a T-home-al , de most szeretném beköttetni a NetMánia M internet csomagot, két éves hűségnyilatkozattal, szerintetek kell fizetni valamilyen bekötési díjat vagy bármit, mikor jönnek bekötni a tvt, és az internetet ? Sajnos én már nem bízom semmilyen szolgáltatóban, de eddig ezt a szolgáltatót találtam a legnormálisabbnak meg sajnos nincs sok választásom, de ez még az invitelnél is jobb .. De sehol nem találtam róla infót, hogy van e valami díj fizetés... Előre is köszönöm a válaszokat !
2015. dec. 3. 20:20
 1/4 anonim válasza:
Nekünk T-home van,de nagy szar a net.Én azt ajánlom,hogy ne itt szerződj.
2015. dec. 3. 20:30
 2/4 anonim válasza:
Főleg a wifi
2015. dec. 3. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel hűséget is vállalsz ezért nem, nem kell bekötési díjat fizetni.

Csak határozatlan időtartamú szerződés esetén kell.

2015. dec. 3. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Hűségidős szerződéskötésnél nincs bekötési díj. Csak ha hűségidő nélkül kötteted be az internetet.

Nekem is T-s internetem van otthon (Csongrád megye), nincs vele nagyon problémám (pár havonta egyszer karbantartás miatt lemegy kisebb időre), a sebesség megfelelő (30-as).

De ennek ellenére alig várom, hogy átmenjek a Digihez jövő év elején, ha lejár a hűségidő, ugyanis rendkívül drágállom a sebességért a jelenlegi díjat.

2015. dec. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!