Profi Ebay-es tud segíteni?
Megkerdezhetem miert nem akarod a PP hasznalni?
En vasarolok es el is adok az eBayen de szerintem a PP a legkenyelmesebb (es biztonsagos).
Ha bankkartyara akarod kapni a penzed ahhoz ki kell add a kartya adatait.
Eladáskor a PayPal egy ideig visszatartja a pénzed, hogy ha bármi probléma lenne vissza tudja utalni a vevőnek.
Tehát azonnali, eBayről történő utalást elvileg az eBaynek se kéne engednie, mondjuk láttam már itt is olyan kérdést, hogy nem PayPalon keresztül fizetett valaki és probléma volt az áruval. Szóval a tudatos vevő biztos nem vásárolna tőled.
A visszatartás utánamint megkapod a pénzed pár perc alatt el tudod indítani az áthelyezését a bankszámládra, esetleg ezt lehetne megkérdezni, hogy automatikus bankszámlára utalás létezik-e.
A penzvisszatartas a vevo erdekeben van. GOndolj bele, te is jobban orulsz, ha friss eladotol vasarolsz, akkor tudod, hogy a penzed meg limboban es barmi gond van a cuccal azonnal visszakapod. Ha a PP nem tartana vissza a penzt, minden csalo bejelentkezne mint elado, eladna valamit azt gyorsan lelep a penzzel, te meg futhatsz utana. Ki van ez talalva.
En mondjuk eleve nem is vasarolok senkitol eBayen ha nincs Paypalos fizetesi mod. Sot, amikor online uzletekbol vasarolok, akkor is inkabb hasznalom a Paypalt, ha lehet, mint bankkartyas fizetest.
A 21 napos visszatartas kabe az elso 5-10 eladasig van, utana mar egyre hamarabb megvan a penz. En kb. 1 het alatt megkapom a penzem, de az elejen ki kellett varni a 21 napot.
Ha mindenaron bankkartyas fizetest akarsz, akkor az eBay nem a te embered. Probald az Etsy-t ott lehet kartyaval fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!