Hogyan állítsam be a routert?
Figyelt kérdés
Linsys wrtn160n v2 routerrel van a gond. Már kb 1 éve használom, először úgy sikerült beállítanom, hogy letöltöttem hozzá az Easylink Advisor-t. Összedugtam, a program pedig beállított mindent. A probléma ott kezdődik, hogy nemrég véletlenül elállítottam valamit, mikor a wifi jelszót cseréltem, és azóta egyáltalán nem működik. Próbáltam újra beállítani a programmal, nem működött. Visszaállítottam gyári állapotra a routert, az sem működött. Az easylink azt mutatja, hogy a router és a számítógép közt van kapcsolat, de a router és a modem között mintha nem is volna összedugva a kábel, amit viszont már ellenőriztem jó párszor. Még a kábelt is cseréltem. Mi lehet a gond?2015. dec. 3. 00:52
1/2 anonim válasza:
" Visszaállítottam gyári állapotra a routert, "
-eddig jól csináltad,de a gyárban nem tudták még akkor,hogy te melyik szolgáltató netjét és milyen jelszóval,stb,akarsz netezni,ezért ezeket neked kell a kiskezeddel beírni a routerod menüjébe ,
-vagy meg kell kérned rá valakit
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a múltkor sem kellet semmit megadnom. Szóval ha múltkor nem adtam meg semi jelszót, felhasználót, és mégis működött, akkor most miért nem. Akkor sem állítottam be semmit. Az easylink-ben kiírta, hogy nincs kapcsolat, rákattintottam a javításra, és megoldotta. Egyébként mások is mondták hogy be kell állítani, hogy milyen a szolgáltatom, stb, de azt sem kérte.
2015. dec. 3. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!