Ezért kitiltanak az nCore oldalról?
Vettem egy 3 terás merevlemezt, így pár hete elkezdtem 1000-el töltögetni a filmeket lefele naponta kb 20-at (ennyi fér bele egy napba nálam). Minden nap nyitottam egy külön mappát és az aznapi filmeket oda töltöttem (ne legyen átláthatatlan). Ahogy teljesítettem seed kötelességemet azonnal töröltem a uTorrentből és nem seedeltem tovább.
Amit nem seedeltem tovább annak átneveztem a mappáját, és a film címét, amire nekem tetszett, ne legyen benne Xvid meg minden marhaság, csak a címe. Meg töröltem a mappából ami nem kellett, pl az infőt, bemutatót, stb.
Naszóval: valamiért, nem tudom miért pár film nem seedelődött, így olyan filmeken is abbahagytam a seedet, ahol még kellett volna, de csak akkor vettem észre, mikor már késő volt, és átnevezés, meg minden megtörtént. Összesen 19 filmet nem fogok tudni vissza seedelni.
Ezért kitiltanak? Vagy hogy tudnám újra elindítani a seedelést, ha már nem úgy van meg nekem a mappa, ahogy nCore-n volt?
Töltsd le a torrentfájlt újra, és add meg nekik azt a mappát letöltésnek, ahol a filmjeid vannak. Ha nem ismerné át a fájlokat, mert letörölted, akkor töltsd le a torrentet, kb 0,1%-ig se, hogy legenerálja neked a fájlt, és másold ki a nevét.
Amíg 200MB vagy a torrent azt hiszem 20%-a nincs letöltve, nem kell vissza seedelned.
Mindent visszanevezel karakter pontosan, és nyomsz egy kényszerített újraellenőrzést rajtuk, vagy újra le kell töltened.
Annyit tudsz kihagyni (HnR), amennyit a rangod enged, csak kerülj a limit alá. Tehát ha 10-et elengednek akkor a másik 9-et meg kell csinálnod, különben 30 napig megvonják a letöltést, második esetben kitiltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!