Atek76 kérdése:
Melyik a jobb választás tablethez: 3G vagy 4G-s mobilinternet?
Figyelt kérdés
Tablet vásárlás előtt állok, nézegetem a hazai mobilszolgáltatókat, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás. Főként Bp-n és Pest megyében használnám, banki- pénzügyi oldalakat keresnék fel, ill a malieket kezelném és néha a facebokra is fel látogatnék.
Ehhez elég a 3G? , ha igen, a Vodafone-t néztem. Valakinek tapasztalat, ötlet? Köszi szépen!
2015. nov. 29. 17:50
1/3 anonim válasza:
Nincs mindenhol 4G, pl. a Dunakanyarban helyenként a 3G sem megy. (Vodafone). De a többi szolgáltatóé még rosszabb erre.
2/3 anonim válasza:
Lejössz a Megyeri-hídról Budakalásznál Szentendre felé: NINCS térerő. Utána van, majd Szentendrén a 11-esen sehol, semmi! Aztán hol van, hol nincs, se 3, se 4 G. No comment...
3/3 anonim válasza:
Ja és ezért köttettem be a kábeles netet (wifivel), miután máshol laktam és 8 évig hsználtam, sok gond nem volt vele. Itt meg se nyekkent.
Jó lenne, ha okostelefonnal bemérnéd, melyek a holt zónák, ha túl sok van, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!