Google-t használva (is) az előzmények törlése gomb inaktív. Hol lehet beállítani, hogy tudjak törölné és ne kezdje automatikusan felajánlani a keresési szöveget, amit elkezdek beírni?
Egyáltalán mented az előzményeket?
És bocs a kérdésért, de nem kevered az előzmények felajánlását a mindenki más számára beállított intelligens szövegkiegészítésekkel?
Két külön dolgot írtam le egy kérdésben:
1, Szeretném törölni az előzményeket,de a gomb inaktív, nem lehet rákattintani
2, Ahogy elkezdem begépelni a szöveget a google keresőben, alatti feldob lehetséges szövegeket, hogy miket kereshetek. Azaz pldul elkezdem beírni, hogy youtube és egyből alatt feljön, hogy youtube letöltés, youtube videók stb.
A második miatt ne aggódj, a Google megpróbálja kitalálni, mire kereshetsz rá. Nem a saját előzményeid, hanem az ő saját, általános keresési statisztikái alapján.
Az előzmények törlése talán éppen azért inaktív, mert eleve nem jegyezteted meg vele az előzményeket?
(És amúgy Google fiók vagy Chrome böngésző?)
Ha lilával írja, és mellette, hogy előzmények törlése, akkor azok a tieid. Ha nem, akkor csak találgatás.
Felmentem a googlere
Beírtam
delete google search history
Itt navigálsz kicsit és meglesz ez: [link]
Itt (ahogy írja):
Visit the Web & App Activity page. You may be asked to sign in to your Google Account.
In the top right corner, touch Menu > Delete > Advanced.
Touch All time > Remove > Delete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!