Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért marad Inaktív a Telepíté...

Miért marad Inaktív a Telepítés gomb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy letöltök a Call of Duty World at War-hoz magyarítást a Baker Online-ról, elkezdem a feltelepítését, amikor odaérek, hogy kiválasztja a játék főkönyvtárát, meghalt az ügy, mert a telepítés gomb inaktív marad! Valaki ötlet, Uraim??
2011. júl. 11. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Üdv

1 nem eredeti a játék

2 nem találja a célmappát

3 nem fogadtad el a feltételeket

4 ...

2011. júl. 11. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem vagyok Láma, ezért valószínüleg a játék eredetiségével lehetnek problémák..;) De gyanítom, hogy más sem legális úton jutott hozzá a dologhoz, és amilyen az én szerencsém, Nekik tuti, hogy megy.....
2011. júl. 11. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Az igazat meg vallva ha nem 12 meg 18 meg 25 ezer Ft lenne egy játék manem pl csak 2300 FT

vagy 990 ven :))

akor senki nem csinálna cracket

:P

' he joszi mitecsinálsz? he háá krackot a pacmanhoz he ne má ingyé vanaz JAA???

2011. júl. 13. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
:D:D.. Hát igen, a Barna kisfiúknak még azzingyéé is drága, hát ki vagyol Teeéé?? Ezért tart itt az ország, és mi kivesszük a részünket, de majd ha nettó ötször annyit keresünk, mint most, akkor ez a topik megszűnne létezni, mert én is megvenném, ahogy mondod.. Köszi a válaszokat, azért lehet a probléma, mert RIP verziót használok, mostmár belenyugodtam, csak kíváncsi voltam a Nagyérdemű véleményére! KÖSZ!!
2011. júl. 14. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:

:) keress magánba de a gyk linket ragd be

:)

2011. júl. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!