Mihimi2 kérdése:
Hogyan lehet le tölteni filmeket smart tvre?
Figyelt kérdés
Keresgéltem neten de mindenhol csak a 3d filmeket írja. Nekem ugy kellene hogy tvn töltöm le és kész is.2015. nov. 22. 08:59
1/3 P.O.C. válasza:
Ez úgy szoktál csinálni, hogy számítógéppel letöltik a video fájlt (pl.: avi, mkv, stb) formátumokban, jellemzően torrent oldalakról. És átviszik pen drive-on vagy külső vinyón a TV-re. Sőt smart TV akár Wi-Fi vagy LAN hálózaton is hozzáférhet a PC -n tárolt fájlokhoz, ha megosztod.
2/3 anonim válasza:
Sőt tv kábellel is összekötheted a tv-t a számítógéppel, ez hagyományos tv-vel is megy.
3/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekel mivel ugyanugy van böngésző wifi a tv-n. Ha valakinek van egy hordozhato usb merevlemeze akkor arra letöltené a torrent alkalmazást aztán mehetne a tv ről a torrentezés. Legalább a seed is pörögne mivel a tv sokaknál szol egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!