Fellehet tölteni YouTube-ra tölteni teljes filmeket?
Figyelt kérdés
Feltöltöm és letiltja a a youtube. De látom rengtek film van feltéve youtubera. Azt mondjak a régi magyar filmeknel nem nezik a szerzőt stb és hagyják hagy menjen.
No de én látok olyan filmeket ami már 2élve fent van a youtuben de nem régi sőt nem is magyar!!
Pl:
Vérvonalak [teljes film] Hun (2010)
Ismeretlen ferfi 2011
#youtube.felöltés.szerzőijog
2015. aug. 6. 11:11
1/2 anonim válasza:
Ez attól is függ a film kiadóját mennyire érdekli. Kimondottan sok cég szerződésben áll a youtube-al hogy ha az ő kiadványuk felkerül szedjék le.
2/2 E1D1E válasza:
Lehet, hogy fel lehet tölteni és lehet, hogy bizonyos ideig nézhetőek is.
Én felraktam régebben a Phineas és ferb rajzfilmsorozat első két évadát, 2-3 év alatt az öszeset letiltották. és engem majdnem kiraktak a youtube-ról.
meg meg kell nézned figyelmeztetés alkalmával egy Happy Tree Friends videót ahol az állatok kinyírják egymást (cuki) meg mintha valami kérdőív is lett volna.
Vicces volt (többször is) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!