Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Modem nélkül, rj11 kábel...

Modem nélkül, rj11 kábel segítségével lehet a laptopomon internet?

Figyelt kérdés
Ha ott állítom be a felhasználónevet és jelszót az internethez.
2015. nov. 21. 10:29
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Nem lehet. Szerinted a modem dísznek van, mert jól mutat a kábel végén egy szép színes doboz?! :D

Ha laptopod elég régi hozzá, hogy legyen benne analóg 56k -s modem, akkor kivitelezhető a dolog, tudsz betárcsázós netet használni így, ha van telefonal is. Persze jó lassú lesz, és jó drága is, mert az percdíjas.

2015. nov. 21. 10:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Van modem benne, de ha van internet előfizetésünk, akkor miért lenne percdíjas?
2015. nov. 21. 10:50
 3/7 P.O.C. ***** válasza:

Mert az valószínűleg csak a ADSL -re vonatkozik (mivelhogy betárcsázós netre előfizetés nem árulnak), a betárcsázós net más technológia, emiatt a telefonszámlád terheli.

Bár most nem értem ezt a kínlódást a részedről, semmibe nem telik beszerezni egy ADSL modemet.

2015. nov. 21. 10:55
 4/7 A kérdező kommentje:

De ha van beépített modem a gépben gondoltam helyettesítheti. Szerintem te nem fogod fel amit kérdezek sajna :)

de azért kössz a válaszokat! :*

2015. nov. 21. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem érti a kérdést, te nem érted a technológiákat...
2015. nov. 21. 11:39
 6/7 P.O.C. ***** válasza:

Neked ilyen van: [link]

Széles sávú, fix díjas, nem forgalom korlátolt.

És ilyet akarsz erőltetni, mert nem vagy képes beszerezni egy ADSL modemet: [link]

Lassú, és percdíjas.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Hívd fel az internetszolgáltatód és talán ők a te nyelveden is el tudják magyarázni, mi a kettő között a különbség.

Bár bánom, hogy megemlítettem, hogy van ilyen ótvar, elavult betárcsázós izé is.

2015. nov. 21. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"De ha van beépített modem a gépben gondoltam helyettesítheti."

Nem. Más technológia, más szolgáltatás.

Ha van ADSL hozzáférésed, ahhoz nem jár automatikusan betárcsázós kapcsolat - az külön szolgáltatásként veheted igénybe (már ahol):

[link]

2015. nov. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!