Kollégium router probléma?
Feltételezem, hogy a kábel nem csak úgy bekúszott a szobába és vélhetően a másik fele sem csak úgy a levegőben lóg, hanem egy infrastruktúra részét képezi. Ha ez így van, akkor elvileg van egy személy, aki ezért felel, általában rendszergazdának hívják.
Neki kell szólni, hogy üzemelje be az eszközt. A házi tákolásnak a vége az is lehet, hogy tiltják a felhasználónevet a rendszerből.
Köszönöm a válaszod !
Az a probléma, hogy két hete nincs rendszergazda a kollégiumban, mert felmondott ! Eredetileg a router tiltott eszköz lenne, de az igazgatónő azt mondta, hogy mivel a kollégium nemtudja jelenleg biztosítani a megfelelő minőségű Wifit az intézményben, így a router használatát "elnézik". Tanulás miatt lenne fontos, mert van, hogy mindhárman használnánk a netet, de csak 1 kábelünk van. Ezért kérném a ti segítségeteket, mert mivel nem vagyok informatikus zseni, így a beüzemelés nem teljesen működött ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ilyen "net" elosztó switch-el, nem tudom mi a neve, jobban járnánk? Mert az egyik szobában már olyannal is találkoztam. De első sorban a router lenne a fő kérdés, mert jelenleg az van. A segítségeket előre is köszönöm/köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!