Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma ujraraktam a számítógépen...

Ma ujraraktam a számítógépen a Windows-t de az internettel gondok akadtak router probléma?

Figyelt kérdés

A router egy Telekom Smartbox HG658 de nem tudom ugymond konfiguralni mert hiába be van dugva és kapcsolva azt irja hogy nem áll rendelkezésre kapcsolat pedig a routerrel minden rendben van csak nem tudom konfigolni/telepiteni.Nem volt hozzá CD ez volt az első alkalom mikor én raktam újra a gépet ezert nem

ir egy webcímet 192.168.1.1 de nem tudok ramenni mert nincs net?Nem tudom hogyan kellene ezt konfigolni vagy telepíteni mert Cd nincs hozzá?

Ha valaki tudna gyorsan segíteni annak nagyon Megköszönném????

2015. szept. 27. 10:53
 1/10 Gábor_79 ***** válasza:
Nem az alaplapnak kellene a hálózati kártya meghajtó programja (drivere)? Vagy azt feltetted?
2015. szept. 27. 11:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt a Windows-ban hálózati kártya (netről szedtem a Windows-t honnan tudnám telpiteni a hálózati kártyát nem vagyok jártas ilyenekben
2015. szept. 27. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Az alaplaphoz kapott lemezen rajta vannak a fontosabb driverek.
2015. szept. 27. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy ASUS alaplapom van de a hozzá kapott CD-n rengeteg driver van de a hálózati kártyát nem találom Sehol esetleg le lehet tölteni valahonnan?
2015. szept. 27. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy rajta van.
2015. szept. 27. 11:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a tudatlanságom miatt de ezt milyen néven szerepel?
2015. szept. 27. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Network, ethernet, valami hasonló. De a legbiztosabb, ha minden drivert felteszel.
2015. szept. 27. 12:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom remélem menni fog
2015. szept. 27. 12:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Nincsen,egyik sem az
2015. szept. 27. 12:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm szépen a segítséget Megoldódott a probléma csak feltelepitettem mindent a CD-ről.Ment a zöld pacsi mindenkinek megegyszer nagyon szépen köszönöm
2015. szept. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!