Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért dob be ennyi reklámot?...

Miért dob be ennyi reklámot? Már az agyamra megy.

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a Google Chrome böngészőm amit használok, szinte minden pillanatban bedob egy reklámoldalt. Ezt úgy értem hogy ha pl felnézek erre az oldalra, akkor ezt az oldalt elhagyja, és átlép valami hirdetésre. Nem is kis ablakokban jeleníti meg a dolgokat, hanem átvált egy teljesen másik oldalra. A vezérlőpultot néztem, de nincs letöltve semmi, van AdBlock alkalmazásom, de semmit nem használ, Már újra is telepítettem a böngészőt, néztem a bővítményeket, de ez a probléma még mindig fennáll. Esetleg tudnátok ajánlani valami vírusirtót ez ügyben? Vagy mégis mit csináljak? A gép nem rég volt újrarakva, szóval most az sem lenne megoldható. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2015. nov. 21. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinüleg beszoptál egy u.n. Browser Hijacker Malware-t. Nagyon nehéz ezektől megszabadulni mert a linkekben is elbujnak.

Első lépés: Malwarebytes malware irtó, full szkennelés. Másodsorban a linkek kézi javítása, törölni a link ciméből a reklám oldalra mutató címet.

2015. nov. 21. 08:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Nos először is így jár, aki nem használ semmilyen biztonsági szoftvert.

Tessék letölteni a következő két igen hasznos programot és - lehetőleg csökkentett módban - ráküldeni a gépre.

Spybot Search & Destroy

[link]

Malwarebytes Anti-Malware

[link]

Aztán pedig egy állandó védelem sem árt. Ha csóró vagy igénytelen vagy, akkor valami ingyenes (pl. Avast,

[link] ), de ha megér neked a biztonságod havi egy doboz cigaretta árát, akkor már a legjobbakat is megveheted (pl. Kaspersky Internet Security, [link] ).

2015. nov. 21. 09:16
 3/10 fersk ***** válasza:

"Ha csóró vagy igénytelen vagy"

Gratulálok a stílusodhoz...

2015. nov. 21. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi van, magadra ismertél? Gondolkozz el azért a dolgon.
2015. nov. 21. 11:32
 5/10 fersk ***** válasza:

Nem, ez nem az én stílusom, hanem a tied... :)

Gondolkozz el azért a dolgon...

2015. nov. 22. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj a stílusommal (attól eltekintve hogy offolok néha).

Szerinted milyen oka van annak, hogy valaki nem képes havi ezer forintot rááldozni a számítógépe, a személyes adatai, a pénzügyei, a családi fotói, a dokumentumai védelmére?

Szerintem vagy csóró, vagy szarik bele (igénytelen).

Látsz egyéb okot, amit esetleg kihagytam?

2015. nov. 22. 09:07
 7/10 fersk ***** válasza:
Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy az ingyenesnek a motorja vagy az adatbázisa gyengébb a fizetősnél szerinted arra célra, amire a kérdező használja?
2015. nov. 23. 00:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Mint minden kártevőirtásos témánál el szoktam mondani: utólagos kártevőirtást sohasem a fertőzött élő rendszeren teszünk, hanem vagy rendszerinduláskor lefutó irtóprogrammal; vagy egy tiszta, vírusmentes gépbe átrakva az inkriminált meghajtót és ott elvégezni a keresést; illetve csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett végrehajtva.

Az alábbi kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..

#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már írtam erről.

Érdemes több programmal - több szem többet lát alapon - átkerestetni a gépet, mindegyik keresőprogram kissé más szeletét látja a kártevőknek.

"Ha csóró vagy igénytelen vagy, akkor valami ingyenes (pl. Avast, "

Ezzel erőteljesen vitáznék. Hiába a hiper-szupernek kikiáltott fizetős antivírus, ha a felhasználóban nincs meg az a tudatos, biztonságos géphasználat, ami akár vírusirtó nélkül (sic!) is megvédené a fertőzéstől.

2015. nov. 23. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz! Aki vadul klikkel minden villogó linkre hogy Nyertél egy laptopot vagy Marika szexelne veled, az meg is érdemli a trójait.
2015. nov. 23. 05:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Nagyon hasznosak voltak, és megoldódott a probléma. Még egyszer köszi. <3333
2015. nov. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!