Hogyan telepítsek olyan drivert, amivel tudom a kábeles internetet is használni, nemcsak a wifit?
A laptopom típusa: Packard Bell, P5WS0, 64bites, és újrarakáskor nem telepítettek rá ilyen drivert, viszont én nagyon analfabéta vagyok az ilyen számítástechnikai dolgokhoz, kérlek, aki tud segítsen, mert a munkámhoz kell és a wifi használhatatlan! :( Nem tudom mennyire nehéz egy ilyet megcsinálni?
Köszönöm a válaszokat előre is 20L
Nem bonyolult a dolog, de ha kicsit sem értesz hozzá, akkor jobb ha valaki másra bízod. (ismerős, szerviz, családtag...stb.)
Egyébként felmész a gyártó weboldalára és ott a Támogatás-Letöltőközpont részen a saját géped típusának megfelelő illesztőprogramot letöltheted. (LAN driver)
Utána csak telepíteni kell, ez teljesen egyszerű Next-Next-Finish telepítő általában, nem kell semmit állítani.
Bedugod a netes kábelt a gépbe, és ennyi.
De biztos vagy benne, hogy most nincs rajta?
Próbáltad kábellel már a netet?
Vidd vissza, hogy félmunkát végeztek. Vagy kérd vissza a munkadíj felét / egészét vagy kérd, hogy csinálják meg tisztességesen.
Ha mindenképpen otthon kísérleteznél, akkor menj fel a gyártó oldalára és onnan töltsd le a megfelelő drivert. Nem nehéz, de ha még sosem csináltad, akkor nem is triviális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!