Hogyan kapcsolhatnám ki az internetet a másik gépen?
Nem lehet megcsinálni.
Ha kikapcsolod a "netjét" azt észre fogja venni, mert nem lesz net.
(feltéve, hogy nem akarsz olyan drasztikus megoldásokhoz folyamodni, hogy leütöd, és úgy kapcsolod le a netet, akkor valóban nem veszi észre).
Átok súlyról: belegondoltál abba, hogy pl mennyien éheznek? Persze hol van az a te problémádhoz képest, akiknek két gépük van, de csak 5 megás netjük :(
Takarodj már az éhezőkkel, attól, hogy másoknak valami szarabb, még nekem is lehet valami szar...
QoS-el beállítod, hogy neked legyen jó.
Egyébként megértem az öcsédet is, hogy nem akar lemondani a netről
Bocs, ha nem tolerálom, ha valaki sír, hogy mennyire szar neki.
A másik amit nem tolerálok, hogy alapvetően emberi problémákat akarnak szoftveresen megoldani, mint ha az megoldás lenne...
Persze várjunk öcsike alá a korlátozással, aztán pár óra múlva jön öcsike, hogy a bátyó korlátozta a netet, akkor neki segítsünk már ezt feloldani, aztán a végén majd valami szépséget összeszednek a mindenféle okos programoktól, amit javasolnak nekik.
Egész nap itthon van kb, félóra sem toleráns, aztán csak megy az üvöltözés, meg a többi. Aztán még én vagyok a köcsög.. :D
Ki tudnád fejteni, mi az a QoS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!