IP címet meg lehet változtatni akkor ha nem dinamikus az IP címem?
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 18:16
1/8 Tengor válasza:
Lehet, hogy sehogy, lehet hogy egy újraindítás megoldja. Szolgáltató és technológia függő.
2/8 anonim válasza:
Ha statikusat kertel, akkor a szolgaltatot hivd fel ezugyben. Magatol, ujrainditastol nem kellene megvaltoznia, hiszen ez a lenyege.
3/8 A kérdező kommentje:
jaj de szerettem az ilyen válaszokat..
2015. nov. 17. 18:26
4/8 A kérdező kommentje:
a "jaj de szerettem az ilyen válaszokat" azt az első válaszolónak irtam
2015. nov. 17. 18:27
5/8 anonim válasza:
Még is mi a baj az első válaszával?
6/8 Tengor válasza:
Ezért jó ez az oldal. Te szereted az ilyen válaszokat, mi szeretjük az ilyen kérdéseket.
Az ilyen kérdezőkkel az a baj, hogy egocentrikusak és azt gondolják, hogy a csak az az internet kapcsolat létezik, amilyen az övék. Csak olyan nem tudom én mosógépük létezik, mint az övék. Csak az az egyféle hiba létezik, amibe ők belefutottak, és még sorolhatnám.
Mivel más típus nincs is teljesen szükségtelen a kérdésbe beleírni, hogy milyen típusról beszélünk, hiszen magától értetődő.
7/8 anonim válasza:
Tengor, Teged mi motival a valaszadasban?:)
En jol szorakozom, de azert remelem nem gepelt karakterre kapod a fizud.
8/8 Tengor válasza:
OFF:
#7, az unalom és a fáradság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!