Tudnátok ajánlani egy olcsó de megbízható WiFi routert?
Sziasztok!
Sajnos az én szobámban a jel már eléggé gyenge főleg a telefonomon és szeretnék egy kis olcsóbb de tartós átalakítót venni, vezetékes net megosztásához. A hatósugár az nem kell nagyon nagy legyen, nekem egy 4x5-ös kis szobában lenne. Láttam már 3-4 ezer forint körül is, ezekről kérném ki a véleményeteket hogy miket gondoltok ezekről? Nem tartósak? Meddig bírnák nagyjából? Persze az sem lenne egy rossz dolog ha a net sebességet nem lassabbként továbbítaná mint amilyen maga a net (így is eléggé gyenge sajnos).
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
#1 Szerintem a kettő nem teljesen zárja ki egymást, de legyen akkor megbízható, viszont 4-5 ezernél többet nem szívesen költenék rá. Nekem nem szükséges hogy a netet vezetéken is elossza, bőven elég ha csak wifi-n ossza.
#2 Köszönöm a válaszodat, elgondolkodok ezen a típuson is.
Belinkelnék kettő routert amit én is találtam, kérhetnék róluk véleményt hogy érdemes e választani őket vagy sem?
1. [link]
2. [link]
Remélem az nem okozna semmilyen gondot hogy router routerrel lenne összekötve. A mondemből kiérkező jel bemegy az első útválasztóba és az abból kijövő jel menne be a másodikba amit fogok majd vásárolni. Nem zavarhatja be egyik a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!