Shadow20 kérdése:
Az ebay.com-on hogy lehet eladni (akár képes segítséggel vagy videó is jó lenne? Milyen postával postázzak amelyik megbízható, és olcsó?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 21:02
1/2 anonim válasza:
Milyen postaval?
Te tobb postat is ismersz mint a Magyar Posta?
Persze kuldheted futarceggel, FedEx, UPS, DHL, de azt nem fogod gyozni kifizetni.
Megbizhato? Adj hozza biztositast vagy ajanlva add fel es akkor biztonsagos lesz.
Olcso? Olyan nincs!
Jutub keresobe 'ebay selling' es talalsz rola videot. Illetve gugli bacsi 'ebay eladas' es talalsz szep, szines, kepes magyarazatokat.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem ismerek mást postát,de én beleértettem a futárszolgálatot is (nem vagyok hülye)Ha találtam volna a google-on olyan oldalt akkor nem kérdezném itt!!!.
2015. jún. 24. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!