Milyen jó megbízható netet érdemes használni (ami gyors és olcsó is)? (a digiről vélemények? )
Vélemények digi internetről?A start csomaggal lehet filmeket letölteni korlátlanul és mennyire megbízhatóak?
Digi műholdas tv-nk van.műholdas net nem láttam hogy lenne ilyenkor mennyiért kötik be a kábelt?
Elég a start csomag ha sok filmet nézek online vagy töltök le..és egésznap megy a laptopom.
nekem start csomagom van 2,5 mb torrentben bár nekünk kábeles és nagyon megbizhatoak kb egy hete volt frissités de csak 2 oránként 0,1 másopercre ment fel 100 pingre
www.speedtest.net/result/3576949501.png
most ilyen (start)
Köszi, bár a számokhoz nem értek melyik a jó majd a barátom megmondja..:D
Akkor ezek szerint gyors.ha elégedett vagy vele.:)
Nekem is DIGI-m van immár kb. 6 éve tehát kb. 2190 napja.
Talán 1 napra emlékszem, hogy rosszalkodott a net, szóval megbízható.
Már 5 éve nincs velük hűségszerződésem, de azóta is 6000 Ft-ot fizetek a 20/10-Megabites internetért és az 54 tévécsatornáért.
A műholdas netet nem ajánlom semmiképp.
Azon kívül, hogy drága , még lassú is.
Képzeld el, hogy a fejünk fölött 36.000 km. magasan keringő műholdakon keresztül próbálsz netezni.
Mindenképpen kábeles netet válassz.
Értem, nekünk Digi tv van műholdas..,de azt olvastam a start csomag havi 2700 ft nekünk nem kéne még plusz tv csatorna nem is nézek tv-t..csak a szüleim. :D
Okés akkor majd megpróbáljuk ezt a műholdas verzió kilőve az tényleg drága..
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!