Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha van internetem, amiről...

Ha van internetem, amiről közvetlenül le tudok tölteni programokat, akkor egy adott program miért nem tudja a netet használni? (Több lent)

Figyelt kérdés

Konkrét helyzetem az hogy le akarnám tölteni a Firefox-ot de amikor az eredeti weblapjára mentem ott le engedte tölteni, viszont a program ami letöltötte volna a szerverről a Firefox-ot nem tudta letölteni.

Nem csak a firefox-al van ez hanem a skype-al is, ami már egy kicsit idegesítő.

Valaki?

2015. nov. 14. 20:38
 1/9 csigusz27 ***** válasza:
amikor az eredeti weblapjára mentem ott le engedte tölteni, viszont a program ami letöltötte volna a szerverről a Firefox-ot nem tudta letölteni. Na most akkor letöltötte vagy nem ? milyen böngészővel töltötted?
2015. nov. 14. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Nos tehát ha a weblapról letöltöm, akkor egy olyasmi fájlt fog letölteni hogy Firefox[verziószám].exe . Ezt le engedi tölteni, viszont ha ezt elindítom akkor kezdené letölteni az "igazi" firefox-ot. Remélem így érthetőbb.
2015. nov. 14. 20:48
 3/9 csigusz27 ***** válasza:
milyen böngészővel?
2015. nov. 14. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Google Chrome.
2015. nov. 14. 20:55
 5/9 redghost ***** válasza:
Azér van mert "offline installer"-t töltöttél le, vagyis egy olyan telepítőt ami telepítés előtt letölti majd telepíti a Firefox-ot.
2015. nov. 14. 21:11
 6/9 A kérdező kommentje:

De előző gépen működött, ezért nem értem miért nem működik itt is.

Skype-ot most próbálom megcsinálni, de folyamatosan azt írja ki hogy "Néha az internet elfárad és pihen egy kicsit.." . Már mindent megpróbáltam hogy megcsináljam (Tűzfallal variálni, routerben állítgatni) de nem vezetett eredményre.

2015. nov. 14. 21:16
 7/9 csigusz27 ***** válasza:
"Azér van mert "offline installer"-t töltöttél le" nem véletlenül fordítva?
2015. nov. 14. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Online installer amit letöltöttem, de ez nem magyarázza meg sajnos azt hogy a skype nem fér hozzá az internethet, vagy nem tudom.
2015. nov. 14. 21:26
 9/9 redghost ***** válasza:
Ja de fordítva , bocsika :D
2015. nov. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!