Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Színes profilképek tiltása?

Színes profilképek tiltása?

Figyelt kérdés

Hogyan tudom letiltani, hogy aki ezt a "Pray for Paris" francia zászlós profilképet kirakja legalább azt ne lássam.

E nélkül is ki lehet fejezni az együtt érzést... Meg igazából kutyát se érdeklik ez hogy kirakni... az új Facebook divat....

Én köszönöm és nem kérek ebből...

Szóval le tudom valahogyan tiltani az ezzel kapcsolatos dolgokat?

2015. nov. 14. 17:46
 1/2 anonim válasza:
Nem tudod, max törlöd az ismerősödet vagy nem követed és akkor nem jelenik meg a hírfolyamban.
2015. nov. 14. 20:31
 2/2 anonim válasza:

Én nem szoktam használni az ilyen alkalmazásokat, de én nem érzem úgy, hogy ez valami rettenetesdolog lenne, ha valakinek olyan a profilképe, nem tudom ki csinája divatból, de rengeteg ismerősöm van, akikről tudom, hogy foglalkoztatják a témák, vagy akik értelmes, témához kapcsolodó dolgokról is írnak..

vannak akiket az is zavar, hogyha kifejtett posztokat, együttérzéseket látnak facebook-on tragédiákkal kapcsolatban...

2015. nov. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!