Szivárványos profilképek - Hogyan?
Ugyebár Amerikában elfogadták a meleg házasságot,és mindenki,aki támogatja/egyetért vele,esetleg ő maga is leszbikus,biszex illetve homoszexuális,szivárványos színekben pompázó profilképet rak fel. Mivel/hogyan lehet ilyen effektet rárakni a képekre? Sehol sem láttam ilyesmi effektet,így most tőletek kérnék segítséget.
NORMÁLIS válaszokat kérnék,degeneráltak kíméljenek.
Minek?
Miért pont annak a kapcsán, hogy aznap az USA-ban legalizálták? Ha igazán tolerálod a másságot, akkor azt mindennap tolerálod, és nem csak attól a naptól fogva vered a melled, hogy mekkora jó ember vagy.
És tényleg, amikor Írországban meglett a népszavazás eredménye, akkor hol voltatok, szivárványos profilképűek?
Én nem ítélem el a melegházasságot, de ne érezzék már kivételesnek magukat, mert ugyanazon neműekkel kötik össze életüket.
Ez egy kicsit degenerált hozzáállás.
Nem azért kérdeztem,hogy hogyan lehet mindezt megcsinálni,mert én is ki szeretnék tenni egy ilyet.
Leszbikus vagyok,2 éve már,hogy felvállalom,ugyan miért most jutna eszembe ilyesmi?
Szerintem érthető,hogy egy homoszexuális/leszbikus vagy biszexuális ember megküzd a jogaiért és az egyenlőségéért. Mi is ugyanolyanok vagyunk,mint bárki más,nem értem miért néznek ránk úgy,mint a leprásokra.
Elvileg csak pár kattintás: [link]
A Facebook alapból tartalmazza ezt a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!