LuffyAce kérdése:
Hogyan kell a ps3-mon bekapcsolni vagy meg venni a playsStation Storet?
Figyelt kérdés
Lépésről lépésre letudnátok írni?angolul magyar magyarázattal mert a ps angol nyelvre van álitva.
(Csgo-t szeretném megvenni)
Válaszokat előre is kösszi!.:)
2015. nov. 13. 21:31
1/8 A kérdező kommentje:
Már meg van!!csak azt meg tudná valaki mondani,hogy hogyan kell megváltoztatni egy adatot mert Hungry-t jelöltem vagy is Magyarország-ot és szerintem ezért nem agya ki a csgo-t!? Valaki segítsen egy magyarázattal.
Kosszi
2015. nov. 13. 23:09
2/8 Szemcsi jancsi válasza:
Megnéztem és én szerintem playstation storeba nem lehet megvenni a CSGOt.Abban sem vagyok bisztos hogy az kijött PS3-ra.
3/8 Szemcsi jancsi válasza:
Bocsi elírtam a biztost.:(
4/8 A kérdező kommentje:
szentem meg lehet.mert ki adta és majdnem meg is vettem de kihozta h modositcsak a fiókon és akkor úgy döntöttem,hogy még is magyar országot jelölömbe és utána már nme adta ki!? h lehet modositani az accounot?
bocsi a helyes írás ért!
2015. nov. 15. 04:01
5/8 Szemcsi jancsi válasza:
Hát megváltosztatni az országot nem lehet de le kell törölni az egész gépet:menny a setting menübe ahol rámész a syistem settingre aztán a restore ps3-ra ott a yes-re aztán a full formatra aztán kiírja hogy mennyi idő mulva kakcsolhatod vissza és ott is a yes-re.ha ezt megcsináltad akkor elméletileg nincs semmi a gépen és megkell csinálnod a fiókod.ott beállíthatod amit másként akarsz.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi
2015. nov. 19. 16:14
7/8 A kérdező kommentje:
ha megveszem akkor tudok egyik barátommal játszani,mertn eki meg stem.en van meg gépre?
2015. nov. 19. 16:14
8/8 anonim válasza:
Nem.
Ps3-on valami lebutított szar verzió van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!