Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom speedporton hogy kell...

Csufi86 kérdése:

Telekom speedporton hogy kell bekapcsolni a WPS-t?

Figyelt kérdés

2015. okt. 6. 09:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Németországban dolgozok és van itt egy Telekom rooter amin nem találtam wps gombot. A jelet fel kéne erősíteni de nem tudom hogy kapcsolhatnám be. Köszi a válaszokat.
2015. okt. 6. 09:57
 2/3 CspCsj ***** válasza:

Te inkább a WDS-re gondolhatsz (ez hasonlít a repeater hatótávnövelő funkcióhoz, de nem felerősíti egy router jelét, hanem kell egy plusz WDS kompatibilis eszköz, amin bekapcsolva ezt a funkciót, utána egyfajta repeater-ként működik)

Tehát egy repeater vagy WDS funkciót használó eszköz kiterjeszti az alap router hatótávját:

[link]

A WPS-t meg arra találták ki, hogy gyorsabban lehessen egy wifi-re biztonságosan kapcsolódni (jelszó beírás helyett megnyomod a router-en a WPS gombot, majd a kliens eszközön a WPS gombot 1-2 percen belül és össze-szinkronizálnak), azonban a bevezetése után derült ki, hogy hibás a megvalósítás, és kb. 20ezer próbálkozással feltörhető (ami nagyon kevés). Ha jól tudom, azóta sem javították és így mindenhol a kikapcsolását javasolják, amíg nem lesz változás.

2015. okt. 6. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. okt. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!