Milyen szerepet lát el a WI-FI router vagy TP-LINK?
Figyelt kérdés
Én a fiammal eddig évekig használtunk egy közös internetes asztali gépet és sehogy nem értem, miért kellett vennie a fiamnak még egy TP-LINK-et? Ő azt mondja, hogy a mobilozásait szeretné akadálymentesen megvalósítani. Nagyon rosszak a hálózatos ismereteim, azt tudom, hogy az útválasztó vagy router a számítógép-hálózatokban egy útválasztást végző eszköz, amelynek a feladata a különböző – például egy otthoni vagy irodai hálózat és az internet, vagy egyes országok közötti hálózatok, vagy vállalaton belüli hálózatok – összekapcsolása, azok közötti adatforgalom irányítása.
Hogy is van ez itt?
#TP-Link #WI-FI_router
2015. nov. 13. 16:58
1/3 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél kérdezni. A TP-Link az egy márka, nem egy eszköz.
2/3 P.O.C. válasza:
Igen a TP-Link egy márka. Gondolom Wi-Fi routert vett. Azt pedig azért kellett, hogy egyszerre lehessen internetezni az asztali géppel vezetékesen, és a telefonnal vezeték nélkül. Lásd még: internet megosztás.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké. Úgy lett volna pontosabb a kérdés, hogy TP-LINK márkájú Wi-fi router-re vonatkozik a problémám. Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 15. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!