Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok mondani olyan VLOG-os...

Tudnátok mondani olyan VLOG-osokat, akik Amerikáról beszélnek és Amerikában is élnek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! :)

2015. nov. 13. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csarni úgy tudom nyert a zöldkártya lottón de illegálisan volt sokáig. A gyerekei ott születtek ezért a törvényeknek megfelelően amerikai állampolgárok lettek.

Csarni nem sokat beszél amerikáról, 1-2 dolgot megemlít de nem erről szól a csatornája. Van több amerikában élő magyar videós de akikről én tudok, de azok közül egyik se konkrétan amerikáról beszél. pl : Székely Vegán. Ő egy Floridában elő vegán életmódot folytató videós aki székelyföldről származik.

2015. nov. 15. 16:58
 12/12 AnnaOlsen válasza:

Én magyarul vlogolok :) Hawaiin kezdtük a költözéssel. Most Peruban nyaralunk, de ha érdekel Amerika akkor majd nézd meg a vlogom. Májusban már USA-ban leszünk megint :)

[link]

2016. ápr. 3. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!