Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok mondani olyan VLOG-os...

Tudnátok mondani olyan VLOG-osokat, akik Amerikáról beszélnek és Amerikában is élnek?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! :)

2015. nov. 13. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem bírom a vlogokat, Casey Neistat az egyetlen, akinek elviselhetők és a vágást illetően is igényesek a videói. New York- ban él és tevékenykedik.
2015. nov. 13. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Csarni Norbert:

https://www.youtube.com/channel/UCky--wh8aA9eofXE0XOy0tw

(talán 14-15 éve él kint, de ne vedd biztosra. lényeg az hogy elég rég)

Szefi:

https://www.youtube.com/channel/UCmJJAg_7jJ2un8FnThD7uGA

Mindkettőjüknek van néhány videó, ami kimondottan Amerikáról szól.

Csarninak pedig elé sok. Van, hogy mutat néhány érdekességet, elmegy különböző helyekre, mutat 1-2 dolgot stb. Vagy pedig egy szobában beszél, netán vezetés közben :D

Legutóbb Unfield ment ki hozzá.

2015. nov. 13. 16:09
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igazából Csarnit nézem, én sem vagyok nagy VLOG néző, csak ez az Amerika dolog érdekel, gondoltam az mond őszinte dolgot, aki kint él.

:)

(A kérdésem nem amerikai videósokra utal, hanem MAGYAR anyanyelvű amerikaiakra, akik kitelepültek)

2015. nov. 13. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy fiatal srác élt kint egy évet Amerikában, azt hiszem L.A.-ben. Stormeee néven YouTube-ozik. Érdekes dolgokat mesél róla. Van egy kb 30részes sorozata Amerikáról. De kb az első 10rész érdekes :) De a többi se rossz
2015. nov. 14. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lettem lepontozva :(

Csarni az magyar anyanyelvű, ahogy szefi is.

És jelen pillanatban mindketten kint tartózkodnak. Szefit nem nagyon követtem (elképzelhető hogy hazajött).

Csarni viszont elég rég kint él, és magyar anyanyelvű, lényegében amerikai. Nem tudom, hogy már állampolgár-e, de a gyerekei amerikaiak.

2015. nov. 14. 13:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Én hasznosra értékeltelek. :)

Csarni nem állampolgár, csak kint van feketén, viszont a gyerekei valahogy azok lettek, magyarázta az egyik részben, hogy hogy csinálták. :)

2015. nov. 14. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Tényleg feketén van kinnt a Csarni Norbert? Be tudnád linkelni, hogy melyik videóban mondja el? :)
2015. nov. 14. 15:33
 8/12 A kérdező kommentje:
[link] Az innen következő 20-30 mp mindent elmond. :)
2015. nov. 14. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
De akkor ő most állampolgár vagy biztosítása se lehet.
2015. nov. 14. 17:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, ezt Tőle kellene megkérdezni, semmiképp nem kaphatott zöldkártyát, mivel a felesége is magyar.
2015. nov. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!