Titeket is idegesét a sok felugró reklám vagy oldal?
Figyelt kérdés
hiába van adblock plus a böngészőben, újabban ezeket a ... reklámokat az se fogja meg2015. nov. 11. 00:21
1/9 anonim válasza:
Az enyém az összes reklámot felfogta.
2/9 anonim válasza:
Én a sima adblockot használom, egyetlen egy reklámmal sem találkozom.
3/9 lencsefőzelék válasza:
Próbáld ki az ublockot, nekem azzal nem jelennek meg reklámok.
4/9 anonim válasza:
Noscript. Az égvilágon senki semmilyen szart nem juttat el hozzám.
5/9 anonim válasza:
Vagy mondjuk irtsd le az adware-t a gépedről ami okozza és akkor nem lesz több reklám. (Különben meg próbálkozhatsz bármilyen reklámblokkolóval, ezt nem fogja megfogni...)
6/9 anonim válasza:
Az #5-ösnek lesz igaza. Takarítsd ki a gépedet vírusirtóval, Malwarebytes-al, AdwCleanerrel, és ne kattints rá minden sz**ra, ne tölts le minden szemetet.
7/9 anonim válasza:
Nem , mivel nálam egy se jelenik meg , adblock plus , ghostery, noscript + megfelelő about config
beállítások mellett :>
Már több kérdésnél ajánlottam én is a malwarebytest , futtasd le , ha talál valamit töröltesd vele. Nézd át a kiegészítők listáját , ha semmi se segít vissza kell állítani a böngészőt a gyári beállításaira.
8/9 anonim válasza:
utolsó te ugyanazt a koktélt használod, mint én :D plust https everywhere
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
megpróbálom a malwarebytestet
főleg akkor van nekem gond a reklámokkal, ha az online-filmek.tv oldalon böngészek, régebben megfogott mindent, de mostanában ha rámegyek ott valamelyik filmre akkor sok estben csak másodszorra nyitja meg, mert először a reklám jön elő
2015. nov. 11. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!