Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám letiltani "Az...

Takuan kérdése:

Hogyan tudnám letiltani "Az oldal használatával hozzájárul a cookik elemzéséhez. Stb. " szöveget?

Figyelt kérdés

Letiltottam a sütiket (cookie) a Firefoxban, és azt is beállítottam, hogy minden Firefox ki-be lépésnél törölje azokat a sütiket amik felkerülnek a gépemre.

A "kérem, hogy az oldalak ne kövessenek" is be van pipálva, és ezt a beállítást is szeretném így megtartani.

Notórius reklámgyűlölő vagyok, úgyhogy ha lehet ne válaszoljátok azt, hogy engedélyezzem a sütiket.

Szóval azóta feljönnek a honlapokról az idétlen szövegek, hogy "az oldal sütiket használ...", ami eltakarja a tartalom egy részét.

Gyanítom, hogy általában valami java-sript jeleníti meg?

Vagy minden oldalon más-és más ennek a szövegnek a megjelenítő kódja (java-script, vagy valami más)?

ABP-vel Adblock-Plus-al sajnos nem lehet tiltani.

Most már csak azért sem akarok sütiket, mert ennyire erőltetik, berágtam rájuk!!!

Valami állandóan futó blokkoló program lenne talán a legjobb.

Hogyan tudnám ezt letiltani?

A válaszokat előre is köszönöm!

Veriakilis

2015. nov. 6. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Az fail, mert ha nincs süti bekapcsolva az oldalak nem tudják megjegyezni, hogy már egyszer láttad és bezártad a sütihasználatra vonatkozó felugró ablakot. Nem kell ennyire paranoiásnak lenni.
2015. nov. 6. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Hozzáadsz egy olyan szűrőlistát az adblockhoz ami szűri az ilyeneket, pl. [link]
2015. nov. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!