Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem érzékeli a laptop a...

Miért nem érzékeli a laptop a wifit?

Figyelt kérdés
Van egy Asus Sonic Master laptopom, és valamiért nem érzékeli a wifit, pedig elvileg be van kapcsolva mert az ezt jelző kis led világit. Nem igazán értek az efféle dolgokhoz szóval ha valaki el tudna navigálni a vezérlőpultba vagy nem tudom hová ahol a problémát orvosolni tudom azt nagyon szépen megköszönném.

2015. nov. 9. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ujrainditani probaltad mar?
2015. nov. 9. 20:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Windows 8 op. rendszer van a gépen.
2015. nov. 9. 20:35
 3/10 A kérdező kommentje:
A wifi gombot esetemben f3 hiaba nyomkodom nem reagal. Mashol is ujra tudom inditani?
2015. nov. 9. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
*f2
2015. nov. 9. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Amugy valaha mukodott? A laptophoz kapott CD-t feltelepitetted?

Egyebkent a szamitogepet kellene ujrainditani, de ha sosem volt jo nem oldja meg.

2015. nov. 9. 20:41
 6/10 A kérdező kommentje:
De igen mukodott. Egy évvel ezelott vigan neteztem vele. Cd-t sem kellett hozza telepitenem. Azota uj a wifi es arra mar nem csatlakozik. De akkor sem ha a laptopba dugok egy kulso wifit (nem tudom h hivjak). A gepet mar probaltam ujrazni.
2015. nov. 9. 20:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Viszon ha bedugom a kulso wifit akkor latja h van korulotte net de csatlakozni akkor sem tudok. Sarga kis tabla es azt irja korlatozott.
2015. nov. 9. 20:50
 8/10 Tengor ***** válasza:
Más eszközök csatlakoznak arra a routerre?
2015. nov. 9. 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Most is azon vagyok. Csak telefonrol.
2015. nov. 9. 20:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Most mar sikerul csatlakozni de egy kis sarga tabla van a wifinel a jobb also sarokba es azt irja korlatozott a net. Nem azonositott halozat.
2015. nov. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!