UTorrentet 1.8.5 használok és töltöttem is le vagy 3 filmet de azóta nem enged egyet sem! Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 09:09
1/7 anonim válasza:
bővebben is írhattál volna..."nem enged egyet sem" hogy nem engedi? valamit pls írj már
3/7 A kérdező kommentje:
elindítom majd az elérhetőségnél hosszúság van és pirosság:D
2010. márc. 19. 13:05
4/7 anonim válasza:
Elég zavarosan fogalmazol.Arra gondolsz ami lent van az ablak alján középen?
5/7 A kérdező kommentje:
ablak alján középen:D van az ott hogy Letöltve: és ez alatt hogy Elérhetőség: és tudod egy hosszú téglalap ott kéne betöltenie ahogy töltődik le az úgy lesz egyre kékebb de ez csak piros mikor elindítom hogy töltsön és nem is tölt csak az időt mutatja hogy megy
2010. márc. 19. 16:22
6/7 anonim válasza:
14:34-es vagyok.
Szóval az elérhetőséggel van gondod!
Nos Ha routered van akkor azon kell portot nyitni az utorrentnek.Ha pedig nincs routered akkor a tűzfalad blokkolja és azon kell portot nyitni.Nos irj privit ha nem menne és összehozzuk a dolgot:)
7/7 anonim válasza:
semmit sem csinálsz rosszul csak az idóták akik eddig leszedték lusták visszaseedelni ezért te sem tudod leszedni.Az utorrentben meg van nyitva a port akkor mostmár aktív módban vagy igy hozzád és könnyebben kapcsolódnak majd.Szabad regisztrációs oldalakról szedjél le valamit és már megy is a dolog.A utorrentednek semmi baja minden jól megy rajta.Az oldalakon többnyire kijelzik hány seedelik.Minél többen seedelik annál hamarabb ér le neked.Csak olyan torrenteket indíts el amit seedelnek is.Remélem ezzel is segítettem valamit.Na megyek mert kezdődik a film :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!