Ncore torrent, hogyan is van?
Egyik napról a másikra, ha töltök le torrentet nCoreról, akkor azt írja, hogy "Peerek keresése 0,0%" és itt megáll. Gondoltam az uTorrenttel van a baj, de újratelepítés után még mindig fenn áll ez a hiba.
Szétnéztem az nCoreon, hogy mi lehet a baj és kiderült, hogy Hit 'n' run figyelmeztetést kaptam, melyben ez áll:
"Sajnálattal értesítjük, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit 'n' run mennyiséget 24. hónapja."
Ez pontosan mit jelent? Nem igazán értek az informatikához, eddig semmi probléma nem volt vele, most ez mi lehet? A visszaosztással van a baj? Ha igen, akkor azt hogyan kell végrehajtani? És mennyi ideig tart?
Az oldalon nincsle/feltoltesi arany, hanem meg van szabva, hogy mennyi ideig/mennyisegig kell visszatolteni egy-egy letoltott torrentet.
Te ennek nem tettel eleget.
Ha meg nem torolted a korabbi letolteseket a kliensbol, akkor csak hagyd futni es feltolt magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!