Pandamanci kérdése:
Hogyan jelentkezzek be youtube-ra?
Figyelt kérdés
Eléggé összetett a probléma, volt egy 2009 után legyártott youtube nevem, csatornám, mindig be lehetett jelentkezni nicknévvel. Aztán jött a google+ és mindent tönkretett...csináltam egy gmail-es e-mailt, amit véletlenül összekapcsoltam a youtube csatornámmal, sőt saját maga kapcsolta össze.
Mindenesetre nem zavart végül is semmiben, amikor bent voltam gmailen, akkor youtubra nem kellett külön bejelentkeznem csak rá katt bejelentkezés és már bent is voltam és fordítva is.
Csakhogy egyszer csak megszüntettem a gmailemet és már nem lehet a youtube-ba belépni nicknévvel. Nem emlékszem arra a régi e-mail címre, amivel regiztem rá, hiszen soha nem használtam.
Segítsetek, hogy tudok visszajutni a youtube-omba!
Megőrülök:(
2015. nov. 4. 20:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!