Youtube-on a videóm miért kicsi, ha egész képernyőre teszem?
Felvettem ahogy játszok Action progival. Ezt a videót fel akartam tenni Youtubera, hogy 720p-be is nézhető legyen. Mivel az eredeti videó nagy méretű lett, átkonvertáltam a Windows Movie Makerrel, ezekkel a konvertálási beállításokkal(az eredeti video 1280x1024, mert ez minitorom felbontása, és az actionnal igy is vettem fel a játékot): 1280x720 felbontás, 30 fps. Na ez a youtube-on rendes nézetben ( [link]
meg mozi módban( [link] rendesen működik, de teljes képernyőben valamiért körbe mind a 4 oldalán a videónak vastag fekete széle/kerete van: [link]
Tehát hiába teszem a videót teljes képernyőbe, mégis mozimód nagyságú marad, mert alul, felül, oldalt több mint 5 centiméter fekete vastag csík van. Azt hogy lehetne megoldani, hogy a videó nagysága ne legyen fix, hanem ha teljes képernyőbe teszem, akkor az egész képernyőt töltse be(nyilván homályosodna , de nem baj, most nem ez a lényeg)? Mert bármely videóban rendesen nagy képernyőbe tudom tenni, még ha homályosabb is a minőség miatt. Vagy az a win movie maker konvertálási hibája?
Remélem érthető, álmosan irtam igy este :D
Meg nem vagyok szakértő, csak erre rájöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!