Miért nem működik a wifi?
Figyelt kérdés
Vettem egy TP-link routert sikeresen feltelepítettem, jelszót is raktam rá, küldi is a jelet, de amikor rácsatlakozok nincs internet. Főleg smart tv miatt vettem.Mit kellene beállítanom hogy mennyen?
A netem az antennáról(5 GHz-es) jön és ott egy router még a padláson szétosztja 3 felé (2PC,1 műholdas tv-hez). És én a 2.emeleten lévő gépre próbálam beállítani.
2015. nov. 4. 17:35
1/8 A kérdező kommentje:
A wifi routerba dugtam a felső routerből jövő kábelt, a számítógépet meg a routert a kapott kábellal kötöttem össze, de nincs a számítógépen se internet.
2015. nov. 4. 17:39
2/8 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy a TV támogatja az 5GHz-et? Amúgy az 5GHz hatótávja kisebb, ezt kalkuláld bele. A kapcsolatot nem is látja, vagy csak nem akar csatlakozni? Ha látja, de nem csatlakozik, válts csatornát 1/13-ról 6-7-re.
3/8 anonim válasza:
Ja, ha direktbe van kötve az más. Hány IP van kiosztva?
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy. Vagy most ezt nem nagyon értem. A tv megtalálja a jelet, meg az okostelefon is, csatlakozik is + még egy laptop is megtalálja, de nem megy a net.
2015. nov. 4. 17:43
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet h az IP beállítással vannak akkor gondjaim
2015. nov. 4. 17:44
7/8 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy 192.168.1.101-1xx. Nem csak pl. 105-ig van kiosztva a szabad IP-k száma?
8/8 A kérdező kommentje:
ha jól tudom nem csak 105ig van kiosztva
2015. nov. 4. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!