Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay csomag rendelés?

Ebay csomag rendelés?

Figyelt kérdés
Ha nem volt megadva pontos cím,csak a város ,akkor az ottani postán kell érdeklődni,hogy megjött-e a csomag vagy küldenek valami értesitest?

2015. nov. 2. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Cím nélkül rendeltél? XDXD Ha a nevedet nem felejtetted el megadni, akkor a városod postáján tudsz érdeklődni.Örülni fognak neked biztos.
2015. nov. 2. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Rosszul volt megadva es nem vettem eszre hogy nincs megadva utca meg hazszam :-(
2015. nov. 2. 17:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha megerkezik ide a postara azok megörzik?
2015. nov. 2. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy darabig csak. Utána pedig vissza fogják küldeni a feladónak. Nem tudsz csomagszámot vagy valamit?
2015. nov. 2. 17:36
 5/10 A kérdező kommentje:
hol tudom megnézni esetleg a csomagszámot?
2015. nov. 2. 18:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Több dolgot is rendeltem,(sd kártya,telefon,tok,töltö,stb) 12db tárgyat rendeltem.Ezek eggy csomagban érkeznek, vagy külön külön?
2015. nov. 2. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy helyről rendelted egyszerre, akkor egy csomagba fog jönni. Az feladó tudná megmondani a csomagszámot
2015. nov. 2. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy menj be a postára egy személyi igazolvánnyal és kérdezd meg, nem jött e a nevedre csomag
2015. nov. 2. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kapsz minden termékhez csomag-nyomkövetési számot!

Rendeléseidnél megtudod nézni

2015. nov. 4. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván postán maradó küldeménynek értelmezik, menj be személyivel a postára.

Tőlem még postapontos szállításkor se kértek soha csomagszámot pedig ott az alapján nézik a szállítást, max. annyit, hogy honnan jött.

Megmondod hogy Kínából jött (vagy ha máshonnan azt), kb. mekkora és megnézik.

Nézz utána hogy ugyanattól az eladótól rendelted-e és ugyanakkor adta-e fel, mert akkor valószínűleg egy nagyobb csomagba tette, de ha megérkeztek, enélkül is meg fogják találni.

2015. nov. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!