Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha PCX-ről rendelek több...

Viraag1 kérdése:

Ha PCX-ről rendelek több dolgot, akkor egy nagy dobozban fogják küldeni?

Figyelt kérdés
6 kisebb dolgot szeretnék rendelni és arra lennék kíváncsi, hogy nagy dobozra készüljek vagy 6 külön "csomagra"?

2015. máj. 12. 23:01
 1/5 anonim válasza:

Nekem egybe szokták csomagolni, ha többet rendelek egyszerre.

Ez mondjuk mérettől függ, van egy maximális méretük.

2015. máj. 12. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1 nagy dobozba.

De ha apróságokat veszel rendeld inkább egy közeli boltból, mert ha valami apróság meghibásodik, hidd el, nem akarsz vacakolni a pcx garancia csapattal.

2015. máj. 12. 23:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan kábeleket rendelek tőlük, amik náluk 3-400 forint máshol 1000... így összességében többet spórolok még szállítással együtt is. 3-400 forintért pedig nem igazán akarok garanciális ügyintézést indítani...

Köszönöm a válaszokat! : )

2015. máj. 13. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:

én komplett gépet vettem (az alkatrészeket én válogattam), egy nagy PCX feliratú lapos dobozban küldték őket, amikben voltak kisebb dobozok(ezek már az alkatrész saját dobozai voltak)

és külön volt egy nagy doboz, de abban csak a ház jött

2015. máj. 13. 06:34
 5/5 anonim válasza:
Engem az érdekeln, hogy kábeleket adnak-e hozzá?
2015. jún. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!